Termeni și Condiții

Orice folosire a acestui website necesită acceptarea de către dumneavoastră a Termenilor și Condițiilor de mai jos:

 1. Acceptarea termenilor

Prin accesarea și utilizarea acestui site furnizat de ARFAM ACTIVITATE SI RECREERE PENTRU FAMILIE SRL, sunteți de acord cu termenii și condițiile următoare. Vă rugăm să le citiți cu atenție. Dacă nu sunteți de acord, vă rugăm să părăsiți acest site. Acești termeni și condiții pot fi revizuiți ulterior, fără notificare.

 1. Copii și informare părinți

Pentru a proteja interesele copiilor, ARFAM ACTIVITATE SI RECREERE PENTRU FAMILIE SRL nu va colecta în mod conștient date personale de la copii sub 16 ani, fără notificarea și consimțământul unui părinte sau tutore. Dacă este cazul, ARFAM ACTIVITATE SI RECREERE PENTRU FAMILIE SRL va instrui specific copiii să nu trimită astfel de date pe site-urile noastre Web.

 1. Drepturi de proprietate intelectuală

Toate drepturile de autor, mărcile şi orice alte drepturi de proprietate intelectuală din toate textele, imaginile sau alte materiale de pe acest website sunt proprietatea ARFAM ACTIVITATE SI RECREERE PENTRU FAMILIE SRL ori de a afiliaților/colaboratorilor săi. Niciun material de pe acest site nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără acordul expres exprimat de către ARFAM ACTIVITATE SI RECREERE PENTRU FAMILIE SRL ori de titularul acestui drept. Toate drepturile sunt rezervate ARFAM ACTIVITATE SI RECREERE PENTRU FAMILIE SRL. Este strict interzisă folosirea acestui site în scopul distrugerii sau alterării lui, a conținutului sau a securității acestuia, ori pentru discreditarea sau hărțuirea ARFAM ACTIVITATE SI RECREERE PENTRU FAMILIE SRL sau a afiliaților/colaboratorilor săi. ARFAM ACTIVITATE SI RECREERE PENTRU FAMILIE SRL va lua toate măsurile de securitate tehnică și organizatorică pentru protejarea datelor asupra cărora deține controlul, împotriva oricărei situații de manipulare accidentală sau intenționată, pierdere, distrugere sau împotriva accesului unei persoane neautorizate. De asemenea, ARFAM ACTIVITATE SI RECREERE PENTRU FAMILIE SRL îşi va exercita în mod activ drepturile de proprietate intelectuală în toate aspectele protejate de lege.

 1. Confidențialitate

Protecția informațiilor în cursul procesării datelor dumneavoastră personale este o preocupare majoră a ARFAM ACTIVITATE SI RECREERE PENTRU FAMILIE SRL, de aceea, toate datele colectate în cursul vizitelor pe site-ul nostru web sunt procesate conform prevederilor legale valabile în statul în care este întreținut acest site, respectiv România. Site-ul nostru web poate include legături cu alte site-uri al căror conținut nu se află sub controlul nostru, de aceea ARFAM ACTIVITATE SI RECREERE PENTRU FAMILIE SRL nu iși asumă și nu poate accepta niciun fel de responsabilitate pentru conținutul acestor site-uri web. ARFAM ACTIVITATE SI RECREERE PENTRU FAMILIE SRL se angajează să nu dezvăluie nicio informație cu privire la vizitele dumneavoastră pe acest site, exceptând situațiile legale și situația în care legiuitorul ne solicită anumite date. ARFAM ACTIVITATE SI RECREERE PENTRU FAMILIE SRL nu va transmite niciunui terț datele dumneavoastră personale introduse de dumneavoastră pe site-ul www. https://www.marsupi.ro conform acestor “Termeni si Condiții”.

 1. Colectarea și procesarea datelor cu caracter personal

Când vizitați site-ul web al ARFAM ACTIVITATE SI RECREERE PENTRU FAMILIE SRL, serverul web înregistrează automat numele furnizorului dumneavoastră de servicii de internet și site-ul web de pe care ne vizitați. Alte date personale vor fi memorate numai dacă sunt oferite în mod voluntar de dumneavoastră, de exemplu, în contextul contactării societății noastre prin intermediul datelor de contact furnizate, respectând Politica de confidențialitate aflată pe site.

 1. Informații pentru utilizatori (vizitatori)

Ca utilizator (vizitator) aveți următoarele responsabilități:

 • să furnizați date adevărate, exacte și complete despre dumneavoastră, atunci când este cazul;
 • să mențineți și să innoiți, atunci când situația o cere, datele dumneavoastră pentru a fi adevărate, exacte și complete.

Totodată vă asumați obligativitatea de a nu face următoarele:

 • să publicați prin orice mijloace materiale care conțin viruși sau alte programe cu intenția de a distruge acest sistem, cât și orice sistem sau informație;
 • să publicați prin orice mijloace materiale cu drept de autor, dacă nu sunteți autorul sau dacă nu aveți permisiunea autorului de a publica materialul respectiv;
 • să publicați prin orice mijloace materiale obscene, defăimatoare, de amenințare sau răuvoitoare față de un alt utilizator, persoană fizică sau juridică, materiale ori informații prohibite de prevederile legale în vigoare;
 • să publicați prin orice mijloace o imagine sau o afirmație care contravine normelor legale în vigoare incidente.

În caz de nerespectare a acestor condiții, ARFAM ACTIVITATE SI RECREERE PENTRU FAMILIE SRL se disociază de autorul acestora, va șterge informațiile respective și poate acționa pe cale legală.

 1. Informarea persoanelor vizate asupra drepturilor lor

Tuturor persoanelor care transmit către site-ul www.marsupi.ro datele lor personale, le sunt garantate drepturile în conformitate cu Regulamentul General privind Protecția Datelor (UE) 2016/679, urmând a fi informați prin anunțul făcut public de către ARFAM ACTIVITATE SI RECREERE PENTRU FAMILIE SRL prin acest sistem asupra drepturilor lor. La cererea scrisă, datată și semnată a persoanelor ale căror date sunt prelucrate sau urmează a fi prelucrate, expediată pe adresa: ARFAM ACTIVITATE SI RECREERE PENTRU FAMILIE SRL, Mun. Cluj-Napoca, B-dul Constantin Brâncuși, nr. 138/A, jud. Cluj sau prin e-mail la adresa hello@marsupi.ro se obligă:

 • să îi confirme solicitantului dacă prelucrează sau nu date personale, în mod gratuit, pentru o solicitare pe an;
 • să rectifice, actualizeze, blocheze, șteargă sau transforme în date anonime, în mod gratuit, datele a căror prelucrare nu este conformă dispozițiilor Regulamentului General privind Protecția Datelor (UE) 2016/679 cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date;
 • să înceteze prelucrarea datelor personale ale solicitantului.

Pe langă termenii și condițiile care sunt reglementate în politica de confidențialitate a site-ului, dumneavoastră înțelegeți și acceptați faptul că ARFAM ACTIVITATE SI RECREERE PENTRU FAMILIE SRL, poate culege și păstra date despre persoanele care vizitează acest site, în scopurile menționate. Aveți dreptul de a ne cere să ștergem informațiile referitoare la persoana dumneavoastră contactându-ne prin intermediul site-ului.

 1. Modificări ale termenilor și condițiilor

Modificari ale prezenților termeni și condiții ce vor apărea pe parcurs vor fi publicate pe această pagină web fără a vă informa. ARFAM ACTIVITATE SI RECREERE PENTRU FAMILIE SRL își rezervă dreptul de a revizui și actualiza aceste reguli în orice moment, fără o anunțare sau o acceptare prealabilă a utilizatorilor.

„Termeni și Condiții” constituie, în întregime, un acord încheiat între dumneavoastră și ARFAM ACTIVITATE SI RECREERE PENTRU FAMILIE SRL în privința utilizării site-ului www.marsupi.ro.