Povestea noastră

Din propria noastră experiență cu 3 copii știm cât de important este un sistem de purtare  confortabil atât pentru copil căt și pentru părinți. Cu acest gând producem Marsupi® cu precizie elvețiană, în ateliere românești încă din 1996. Un port-bebe sigur, de încredere, dar și simplu, funcțional și confortabil, care permite o conexiune strânsă deja din primele zile după naștere. Vă mulțumim, dragi părinți și distribuitori, pentru colaborarea și sprijinul din acești ani!

Marsupi poate susține copilul mai bine decât propriile tale mâini

Marsupi este adecvat pentru nou-născuți

Convingeți-vă singuri!

Marsupi a fost testat împreună cu altele și s-a plasat iar și iar printre cele mai bune.

Și părinții sunt de aceeași părere

Printre nori

Un port-bebe minunat, ce respecta pozitia corecta pentru bebe, confectionat din bumbac organic si foarte comod pentru mine si care spre surprinderea mea, e fabricat in Romania!

Scutecele

Prima data m-a surprins volumul lui. Era ft mic impachetat, si usor de bagat intr-o geanta pentru a-l avea intotdeauna la indemana. Apoi, mi-a placut textura, foarte placut la atingere, moale si maleabil. Sistemul de prindere este cu scai, si deci se monteaza extrem de repede, luand imediat forma corpului. Este uimitor cate de usor pare bebe in el, si cat de comod se simte spatele meu.

Blog de mami

Este primul mijloc de purtare care iti ofera o libertate totala de miscare, lucru care pentru mine a fost foarte important. Marsupi mi-a permis sa imi continui activitatile obisnuite si sa port copilul in acelasi timp, fara a afecta vreuna dintre activitati.

Marsupi vândute până în Ianuarie 2021

Parteneri internaționali
Top 5
Plasare în categoria purtătoarelor pentru 0-6 luni
DISTRIBUITORI

marsupi mini

Marsupi Mini este cadoul perfect pentru sora sau fratele mai mare. Când mama își poartă bebelușul în Marsupi, cel mare își poate purta animăluțul sau jucăria preferată în Marsupi Mini.
Disponibil în culorile Albastru Ocean și Roșu Rubin. Disponibil într-o singură mărime, pentru o talie de până pe la 60 cm (aproximativ 7-8 ani).

 

ATENŢIE! Marsupi Mini este o jucărie, destinat pentru a fi folosit cu jucării. NU folosiţi Marsupi Mini pentru a purta bebeluşi sau copii!